[vc_row inner_container=”true” padding_top=”0px” padding_bottom=”30px” border=”none” bg_color=”#dd3333″][vc_column width=”1/1″]

Hyperpro Service Dealer

Vering en demping is een onderwerp waarvan veel motorrijders weten dat het erg belangrijk is, maar, slechts een beperkt aantal motorrijders nemen de stap om dat aan te passen. Helaas geldt dit tevens voor de overgrote meerderheid van de motordealers.

[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][/vc_column][vc_column width=”2/3″]

Als officieel Hyperpro Service Dealer worden bij ons bijna dagelijks diverse merken en typen motoren voorzien van Hyperpro vering en verhogings- of verlagingingssets. Een goede vering staat immers garant voor veiligheid, een kortere remweg (tot wel 20%), betere wegligging, stabiliteit in bochten en rijcomfort. Als opgeleid specialist geven wij graag de beste persoonlijke adviezen, want met de hightech producten van Hyperpro maken we elke motor voor jou op maat met of zonder passagier en/of bagage.

Iedereen weet dat vering en demping erg belangrijk is als je de rondes rijdt op het circuit. Dit is zeker waar! Niet alleen op het circuit is het belangrijk, maar ook op de openbare weg. Op de normale weg kom je veel meer bochten en drempels tegen dan op het circuit, en de rijder heeft verschillende ladingen op het voertuig, zoals bagage of een passagier. In die omstandigheden is het belangrijk om je vering en demping goed op orde te hebben.
Niet alleen voor het beste comfort tijdens het rijden, maar ook voor het vertrouwen en de VEILIGHEID. Dit mag dan wel een kleine aanpassing zijn in de beleving, maar ook grotere technische aanpassingen, zoals reshimmen, het afstellen van demping, veringwissel en misschien de grootste verbetering; een volledig verstelbare schokbreker om de vering en demping af te stellen tot het beste niveau.

Onze monteurs hebben een goede monteursopleiding en hebben veel ervaring in het werkveld van onze vering- en dempingtechnologie. Zij staan altijd klaar om de motorfiets volledig af te stellen naar de wensen van de motorrijder en waar nodig een verbetering te monteren of te adviseren. Naast het afstellen op de individuele wensen van de motorrijder, geeft de monteur een advies over waar uw motorfiets nog verbeterd kan worden.
De motorfietsen die bij ons binnenrijden zijn niet alleen de sportmotorfietsen, maar vooral ook straatmotorfietsen, zoals onder andere Yamaha FJR1300, Honda Pan European, Suzuki SV’s, BMW’s etc.

[/vc_column][/vc_row][vc_row inner_container=”true” padding_top=”0px” padding_bottom=”30px” border=”none” bg_color=”#dd3333″][vc_column width=”1/1″]

Veiligheid en Controle

Een goede vering vertaalt zich naar een kortere remweg, makkelijker bochten rijden, comfortabeler, strakker rijden, ook met iemand achterop. En vooral een gevoel van totaal vertrouwen met de motorfiets. Gebruik van goede vering zorgt voor meer veiligheid op de motorfiets en is één van de goedkoopste manieren om je motorfiets te optimaliseren! Motoren worden steeds mooier maar ook hoger, daarom is het verlagen van de motorfiets een onderdeel waarover Hyperpro u graag adviseert.

Wij helpen u graag uw motorfiets tailormade te maken.

[/vc_column][/vc_row]