Specialist in onderhoud aan Harley-Davidson motoren met liefde voor het merk

Harley-Davidson

Motoren waar wij, net als u, met passie aan werken en mee rijden!
Geweldige motorreizen maken door de USA en Mexico en vele kilometers cruisen op zo’n beetje elk model Harley-Davidson. Het customizen van onze eigen motoren en de bikes van klanten. Het beleven van onze gezamenlijke hobby. Dat is waar wij van team MCR voor staan!
We hebben ruime ervaring in zowel onderhoud als het verbouwen van de HD naar de wensen van de eigenaar.
Onze monteurs zijn HD gecertificeerd en de werkstations natuurlijk uitgerust met de juiste gereedschappen en meest moderne apparatuur om uw trotse bezit volledig te kunnen servicen.
Tevens hebben wij altijd een ruim aanbod van stuk voor stuk prachtige occasions. Motoren die garant staan voor vele jaren motorplezier en mooie herinneringen die we nog mogen maken..


  • mcr-6
  • mcr-7
  • mcr-9

Occasions

Bekijk onze actuele aanbod Harley’s op onze occasionpagina

(Orginele) Onderdelen

Wij kunnen alle originele onderdelen en accessoires leveren en desgewenst monteren.

Accessoires

Officieel dealer van:

MCS-logo-Black

 

zodiac-logo

Een optimale beleving met onze motorvideo’s

De zoektocht naar uw droom motorfiets is niet gemakkelijk. Er wordt gezegd dat een foto meer zegt als 1000 woorden maar daar zijn wij het niet mee eens! Het geluid van de Harley is minimaal net zo belangrijk als de prachtige details. Daarom hebben wij van de meeste Harley’s uit onze voorraad ook korte films gemaakt om de beleving echt optimaal te maken. Veel kijk plezier!


Bekijk alle video’s op ons Youtube kanaal
 

Bezoek aan Roland Sands

Na 10-tallen jaren de prachtigste Roland Sands creaties bewonderd te hebben op diverse internationale beurzen, hebben we het plan opgevat om een Harley compleet te voorzien van alle ‘goodies’ van deze topontwerper.

Waar beter inspiratie op te doen dan op het hoofdkwartier van de meester zelf in Los Angeles. Eind 2014 was het zover. Hij was meteen enthousiast over ons idee. We hebben werkelijk alles gekocht wat we maar konden krijgen voor onze Fatboy uit 2007. Nadat het project af was, kregen we een volledige goedkeuring van Roland himself

  • 20160123004400
  • 20160123004521
  • 20160123004531
  • image